Download lagu DENNY CAKNAN FEAT. ANJI - MANGKU PUREL Mp3

DENNY CAKNAN FEAT. ANJI - MANGKU PUREL

Listen: 5,693,495

Duration: 313

MP3 size: 4.89 MB

Lirik lagu DENNY CAKNAN FEAT. ANJI - MANGKU PUREL

Mangku Purel Neng Karaokean
Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru
Mangku Purel dudu penggawean
Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah
Ora Uli Ulian
Senengane Dolan Neng Karaokean
Ngandengi Penyanyi
Ora Cukup Siji
Cekelane Botol
Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah
Bojomu Wes Ngenteni
Ora popo ora bakal di Seneni
Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu
Ojo Terusan Begitu
Sumpaho Janji Karo Atimu
Siji
Loro
Telu

Mangku Purel Neng Karaokean
Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru
Mangku Purel dudu penggawean
Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Ndang Balio Neng Omah
Bojomu Wes Ngenteni
Ora popo ora bakal di Seneni
Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu
Ojo Terusan Begitu
Sumpaho Janji Karo Atimu
Siji
Loro
Telu

Mangku Purel Neng Karaokean
Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru
Mangku Purel dudu penggawean
Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Mangku Purel Neng Karaokean
Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru
Mangku Purel dudu penggawean
Luweh penting Mikiro Masadepanmu
Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Download Lagu Gratis DENNY CAKNAN FEAT. ANJI - MANGKU PUREL di Gudang Lagu - Lagu1s.Com, Download Lagu DENNY CAKNAN FEAT. ANJI - MANGKU PUREL Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DENNY CAKNAN FEAT. ANJI , Download Lagu MANGKU PUREL, Download Lagu MANGKU PUREL DENNY CAKNAN FEAT. ANJI

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download lagu MP3