Download lagu DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA - SATRU 2 Mp3

DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA - SATRU 2

Listen: 63,867,439

Duration: 394

MP3 size: 6.16 MB

Lirik lagu DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA - SATRU 2

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran aE
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
huoo... opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Download Lagu Gratis DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA - SATRU 2 di Gudang Lagu - Lagu1s.Com, Download Lagu DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA - SATRU 2 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA , Download Lagu SATRU 2, Download Lagu SATRU 2 DENNY CAKNAN Ft HAPPY ASMARA

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download lagu MP3