Download lagu HAPPY ASMARA FT DELVA - RASAH BALI Mp3

HAPPY ASMARA FT DELVA - RASAH BALI

Listen: 24,203,322

Duration: 293

MP3 size: 4.58 MB

Lirik lagu HAPPY ASMARA FT DELVA - RASAH BALI

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA FT DELVA - RASAH BALI di Gudang Lagu - Lagu1s.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA FT DELVA - RASAH BALI Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA FT DELVA , Download Lagu RASAH BALI, Download Lagu RASAH BALI HAPPY ASMARA FT DELVA

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download lagu MP3