Download lagu OJO DIBANDINGKE - Farel Prayoga ft Filla Talia Mp3

OJO DIBANDINGKE - Farel Prayoga ft Filla Talia

Listen: 57,103,853

Duration: 484

MP3 size: 7.56 MB

Lirik lagu OJO DIBANDINGKE - Farel Prayoga ft Filla Talia

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Jelas bedo yen dibandingke
Ora ono sing tak pamerke
Aku ra iso yen kon gawe-gawe
Jujur sak onone
Sopo wonge sing ra loro ati
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Sopo wonge sing ra loro ati
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak'o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu
Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu

Download Lagu Gratis OJO DIBANDINGKE - Farel Prayoga ft Filla Talia di Gudang Lagu - Lagu1s.Com, Download Lagu OJO DIBANDINGKE - Farel Prayoga ft Filla Talia Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu OJO DIBANDINGKE , Download Lagu Farel Prayoga ft Filla Talia, Download Lagu Farel Prayoga ft Filla Talia OJO DIBANDINGKE

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download lagu MP3