Download lagu Vita Alvia - Sing Biso Mp3

Vita Alvia - Sing Biso

Listen: 13,163,309

Duration: 314

MP3 size: 4.91 MB

Lirik lagu Vita Alvia - Sing Biso

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

Lainnyamulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo rikosing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaransing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggalmulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo rikomulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo rikosing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaransing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggalmulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Sing Biso di Gudang Lagu - Lagu1s.Com, Download Lagu Vita Alvia - Sing Biso Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia , Download Lagu Sing Biso, Download Lagu Sing Biso Vita Alvia

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Lagu1s