Download lagu Denny Caknan - Ndas Gerih Mp3

Denny Caknan - Ndas Gerih

Listen: 21,020,851

Duration: 309

MP3 size: 4.83 MB

Lirik lagu Denny Caknan - Ndas Gerih

Jane aku ra pernah ngerti
Perasaanmu kepadaku
Tapi aku berusaha mencari
Isi hati dari sikapmu
Yen pancen atimu kuwi iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nesrimo, sing legowo

Lawuh ku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Urepmu semangatku sayangku padamu
I Will always I Love You

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Ndas Gerih di Gudang Lagu - Lagu1s.Com, Download Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan , Download Lagu Ndas Gerih, Download Lagu Ndas Gerih Denny Caknan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Lagu1s